En     Se

 

 

Despre noi.

   Firma S.C. Danco Intertrans S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport intern si international de marfa. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener stabil si de incredere in colaborarile viitoare.

   Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de munca si sanse reale de promovare in cadrul firmei.

    Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra.

 

    Toate acestea sunt certificate si prin numarul mare de colaboratori si clienti cu care avem parteneriate bazate pe incredere si respect. 

   

    Parcul auto include o gama variata de mijloace de transport: autovehicule carosate, echipate pentru transportul de produse farmaceutice si parafarmaceutice, confecţii pe umeraşe, precum si autovehicule cu prelata pentru orice fel de marfa (avand volum si dimensiuni multiple).


    Conducatorii auto incadrati pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic si profesional. Oferim de asemenea asigurare completa a marfii transpotate.

 

 

Click pentru marire.    Click pentru marire.    Click pentru marire.